Descargar EBOOK La nosa (premi carles riba poesia 2013) autor MARC ROMERA gratis online


Descargar EBOOK La nosa (premi carles riba poesia 2013) autor MARC ROMERA gratis online Título Del Libro: La nosa (premi carles riba poesia 2013)
El autor del libro: MARC ROMERA
El tamaño del archivo: 5.20 Mb
Cargado: 2074 veces
Calificaciones del lector: 5.9
La calidad de la: Escaneado 600 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No
El editor: EDICIONS PROA S.A
ISBN 13: 9788475884936
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:La nosa és un llibre de poemes en (falsa) prosa, no pas de proses poètiques, on la mètrica amagada es lliura al caràcter generatiu de ritme i música verbal amb la voluntat de generar un llenguatge que a la vegada que aconsegueix ser molt propi i característic de l’autor intenta no perdre el vincle essencial amb la tradició, que el poeta pretén reescriure reutilitzant-la en benefici de la pròpia construcció i de la voluntat de desemmascarar les noses que habiten el món i la condició humana. La incomunicació en l’era de la hipercomunicació, la desubicació, l’estupidesa universal, la mort, la reflexió metapoètica són els principals problemes a partir dels quals es generen els temes que es vertebren amb aquesta voluntat de llenguatge (condemna-mort-por-sexe-drogues-natura-bellesa-poesia-literatura-llenguatge) on forma i contingut, cos i ànima, música i lletra, formen un tot indestriable des de la gènesi del poema. Poemes que es poden entendre però que no pretenen ser entesos sinó buscar la complicitat del lector perquè aquest els completi, els doti d’un significat subjectiu o, simplement, s’acontenti amb un gaudi estètic similar a l’assolible davant una obra plàstica, una dansa o qualsevol expressió musical.


El autor es MARC ROMERA escribió un interesante libro titulado La nosa (premi carles riba poesia 2013). El libro de la publicó la editorial EDICIONS PROA S.A, y en este momento por el libro de La nosa (premi carles riba poesia 2013) PDF ISBN (9788475884936) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La nosa (premi carles riba poesia 2013) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARC ROMERA, que te pueden gustar, igual que el libro de La nosa (premi carles riba poesia 2013) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La nosa (premi carles riba poesia 2013) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La nosa (premi carles riba poesia 2013) PDF
Descargar en EPUB La nosa (premi carles riba poesia 2013) EPUB
Descargar en DOC La nosa (premi carles riba poesia 2013) DOC
Descargar en TXT La nosa (premi carles riba poesia 2013) TXTReseñas de libro La nosa (premi carles riba poesia 2013)


Manuel

Ordinario de un solo libro

Nicolas

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Irene

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Juan

poner el papel higiénico! o en la chimenea!

Carla

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((
Añadir comentario
Descargar EBOOK La nosa (premi carles riba poesia 2013) autor MARC ROMERA gratis online

PDF: la-nosa-premi-carles-riba-poesia-2013.pdf La nosa (premi carles riba poesia 2013) PDF
EPUB: la-nosa-premi-carles-riba-poesia-2013.epub La nosa (premi carles riba poesia 2013) EPUB
DOC: la-nosa-premi-carles-riba-poesia-2013.doc La nosa (premi carles riba poesia 2013) DOC
TXT: la-nosa-premi-carles-riba-poesia-2013.txt La nosa (premi carles riba poesia 2013) TXT